foto

Bob Maza

  • nar. 25.11.1939
    Palm Island, Queensland, Austrálie
  • zem. 14.5.2000 (60 let)
    Sydney, New South Wales, Austrálie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1999 Harry's War (TV film)
1998 When the Stars Came Dreaming
1996 Lilian's Story
1995 Back of Beyond
1993 Bezstarostný Kelly
The Nostradamus Kid
1987 Ground Zero
1986 BabaKiueria (TV film)
Fringe Dwellers, The
1974 27A

TV seriály

1998 Žena v úzkých (TV seriál)
1997 Wildside (TV seriál)
1994 Heartland (TV seriál)
1989 G.P. (TV seriál)
1981 A Country Practice (TV seriál)
Women of the Sun (TV seriál)
1974 Silent Number (TV seriál)
1971 Matlock Police (TV seriál)
1967 Bellbird (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1964 Oddělení vražd (TV seriál)

Dokumentární

1972 Ningla A-Na

Scenáristická filmografie

TV seriály

1994 Heartland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace