foto

Helmut Grasser

  • nar. 1961
    Klagenfurt, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2020 Das Glück ist ein Vogerl (TV film)
2019 Love Machine
Südpol (TV film)
2018 Zázračné cvičení
2016 Die Stille danach (TV film)
Kebab extra scharf! (TV film)
Mein Fleisch und Blut
2015 Gruber geht
Kráska
2014 Temné údolí
2013 Blutgletscher
2011 Black Brown White
Der Wettbewerb (TV film)
Místo činu: Zúčtování (TV film)
2010 Meine Tochter nicht (TV film)
Náhodný rukojmí
Případ Andropov (TV film)
2009 Ein Halbes Leben (TV film)
Případ Lemming
2008 In 3 Tagen bist du tot 2
2007 Die Geschworene (TV film)
2006 Die Entscheidung (TV film)
Za tři dny umřeš
2005 Popravčí
2004 Auf Wolke 7
2003 Sie haben Knut
Twinni
2002 Chorobná posedlost (TV film)
Ikarus
2001 Psí dny
Černá vdova
2000 Der Hund muss weg (TV film)
Přepadení
1998 Drei Herren
1997 Schwarzfahrer (TV film)
1996 Stille Wasser
1994 Der Bessere gewinnt
1993 Halbe Welt
Schöndorf muß sauber bleiben
1990 Erwin und Julia

TV seriály

2019 Země zločinu (TV seriál)
Steirerkreuz (E15)
2016 Země zločinu (TV seriál)
Konečné zúčtování (E09)
2014 Země zločinu (TV seriál)
Smrt v čističce (E03)
Štýrská krev (E02)
2010 Místo činu (TV seriál)
Glaube, Liebe, Tod (S01E769)
2009 Místo činu (TV seriál)
Kinderwunsch (S01E735)

Dokumentární

2019 Democracy Ltd.
2018 Mind the Gap
2014 Macht Energie
2012 More than Honey
Sommer 1972
2010 Na počátku bylo světlo
2008 Let's Make Money
2005 Nasytíme celý svět
1993 Die Wahlkämpfer
Malli - artist in residence
1990 Schatten im Rampenlicht

Režijní filmografie

Dokumentární

1993 Die Wahlkämpfer

Scenáristická filmografie

Dokumentární

1993 Die Wahlkämpfer

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky