foto

Anton Kostromin

  • nar. 20.10.1978 (42 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2017 Tri v odnom (TV film)
Vosem busin na tonkoj nitočke (TV film)
2016 Opasnyje kanikuly

TV seriály

2018 Něraskrytyj talant 2 (TV seriál)
Něraskrytyj talant 3 (TV seriál)
2017 Akušerka (TV seriál)
Doktor Richter (TV seriál)
2015 Raja znajet (TV seriál)
Metod Frejda (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
další epizody (5)
2014 Čužaja žizň (TV seriál)
2013 Propavšie bez věsti (TV seriál)
2011 Molodožjony (TV seriál)
Zapiski expeditora Tajnoj kanceljarii (TV seriál)
V těni trona (S02E08)
Dom (S02E07)
Ochota (S02E06)
další epizody (8)
2010 Tělochranitěl (TV seriál)
Ně svojo dělo (S03E01)
2009 Tělochranitěl (TV seriál)
Ochota na svidětělja (S02E03)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky