foto

Leonid Okuňov

  • nar. 25.1.1949 (69 let)
    Ťumeň, Ťumeňská oblast, Rusko, Sovětský svaz
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Astra, ja ljublju těbja
Něpuťovaja něvestka (TV film)
2008 Nasledniki
2007 Ekvator
2006 Geroj našego vremeni
Únik z kruhu
1999 Strastnoj bulvar
1995 Musulmanin
1993 Makarov
1992 Patriotičeskaja komedija
1990 Nět čužoj zemli (TV film)
1984 Odin i bez oruzhiya

TV seriály

2015 Pasečnik 2 (TV seriál)
2014 Inkvizitor (TV seriál)
Čužaja žizň (TV seriál)
2013 Pasečnik (TV seriál)
2011 Dostojevskij (TV seriál)
2009 Braťja Karamazovy (TV seriál)
Pelagija i bělij buldog (TV seriál)
2008 Apoštol (TV seriál)
2005 Zlaté tele (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace