foto

Ivan Krivoručko ml.

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 S čistogo lista (TV film)
2012 Prodajotsja koška (TV film)
2004 Výbuch za úsvitu

TV seriály

2017 Čužoje lico (TV seriál)
Na krugi svoja (E10)
Častnaja sobstvennosť (E09)
Poslednij zajezd (E08)
další epizody (10)
2016 Prošče parenoj repy (TV seriál)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2006 Labirinty razuma (TV seriál)
Kurjer (E15)
Ivanyč (E14)
2000 Imperija pod udarom (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Morskije ďjavoly. Rubeži rodiny (TV seriál)
Finansist (E05)
2015 Rožďonnaja zvezdoj (TV seriál)
2013 Propavšie bez věsti (TV seriál)
2011 Ně žaleju, ně zovu, ně plaču (TV seriál)
2010 Děžurnyj angel (TV seriál)
2006 Labirinty razuma (TV seriál)
Kurjer (E15)
Ivanyč (E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky