foto

Jean d'Eaubonne

  • nar. 8.3.1903
    Talence, Gironde
  • zem. 1971
    Boulogne-Billancourt, Hauts-de-Seine, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1972 La maldición de Frankenstein
1971 Někdo je za dveřmi
Sapho ou La fureur d'aimer
V rytmu valčíku
1970 Koňská hlava
Nepije, nekouří, nedroguje, ale ... povídá!
Road to Salina
1969 Zlatá vdova
1968 Nepřemožitelná Leontýna
Paša
1967 Bien-aimée, La (TV film)
Johnny Banco
1966 Avec la peau des autres
Galia
1964 Begegnung in Salzburg
1961 L'Affaire Nina B.
1960 Suspense au deuxième bureau
1959 Nina
1958 Kristýna
Milenci z Montparnassu
1957 Hořké vítězství
Jusqu'au dernier
Une manche et la belle
1956 Homme aux clefs d'or, L'
La Mariée est trop belle
Long des trottoirs, Le
Paříž, hotel Palace
Secret de soeur Angèle, Le
1955 Amants du Tage, Les
L'affaire des poisons
Lola Montès
Marianne de ma jeunesse
1954 Bonnes à tuer
Mam´zelle Nitouche
Nesahejte na prachy
Scenes de ménage
Třikrát žena
1953 Jeunes mariés
Julietta
Madame de...
Rue de l'estrapade
1952 La Fête à Henriette
Plaisirs de Paris, Les
Radovánky
Traumschöne Nacht
Zlatá hříva
1951 Nuits de Paris
Olivia
1950 Lady Paname
Ma pomme
Orfeus
Rej
1949 Paradis des pilotes perdus, Le
1948 Hans le marin
Impasse des deux anges
Věznice parmská
1946 Foire aux chimères, La
Macadam
Étoile sans lumière
1941 Enfer des anges, L'
1940 De Mayerling à Sarajevo
Roman d'un spahi, Le
1939 Loi du nord, La
1938 Carrefour
Légions d'honneur
Train pour Venise, Le
1937 Chaste Suzanne, La
Déjeuner de soleil, Un
Hommes sans nom, Les
L'Habit vert
Police mondaine
Un de la Canebière
1936 Amant de Madame Vidal, L'
Jenny
1935 Chant de l'amour, Le
Clown Bux, Le
Les beaux jours
1934 Le petit Jacques
Maître Bolbec et son mari
1933 Femme idéale, La
L'Ami Fritz
Mannequins
Miss Helyett
Âme de clown
1932 Azaïs
Coups de roulis
Krev básníka
Les vignes du seigneur
1931 Gagne ta vie
La ronde des heures
Le Juif polonais
1930 Défenseur, Le

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace