foto

Robert Brown

  • nar. 23.7.1921
    Swanage, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • zem. 11.11.2003 (82 let)
    Swanage, Dorset, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Merlin of the Crystal Cave (TV film)
1989 Povolení zabíjet
Slow Burn (TV film)
1987 Dech života
1985 Vyhlídka na vraždu
1984 Life and Death of King John, The (TV film)
1983 Chobotnička
1982 Jugando con la muerte
1981 Lion of the Desert
1979 Štvanci
1978 Válečníci z Atlantidy
1977 Agent, který mne miloval
Ježíš Nazaretský (TV film)
1976 Risalah, Ar-
1972 Demons of the Mind
1971 Fun and Games
Private Road
1969 Un hombre solo
1966 Milion let před Kristem
1965 Operace Crossbow
1964 Clash by Night
Maska rudé smrti
1963 Dr. Syn, Alias the Scarecrow
Mystery Submarine
1962 Billy Budd
Bitva u Thermopyl
Live Now - Pay Later
1960 Davidův příběh
Potopte Bismarck!
Sands of the Desert
The Challenge
1959 Ben Hur
Offshore Island, The (TV film)
Shake Hands with the Devil
1958 Passport to Shame
1957 Campbellovo království
Kill Me Tomorrow
The Abominable Snowman
The Steel Bayonet
1956 A Hill in Korea
Alien Sky, The (TV film)
Lost
Paris a Helena
The Man Who Never Was
1955 Passage Home
The Warriors
1953 Large Rope, The
Noose for a Lady
1952 Death of an Angel
Derby Day
Gambler and the Lady, The
Ivanhoe
Time Gentlemen Please!
1951 Cloudburst
The Dark Man
1949 Třetí muž

TV seriály

1988 Hannay (TV seriál)
1983 Vichry války (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
1980 Time of My Life (TV seriál)
1979 Danger UXB (TV seriál)
1978 Všechny velké a malé bytosti (TV seriál)
1977 Fantasy Island (TV seriál)
Mr. Big (TV seriál)
1975 Angels (TV seriál)
1974 Fall of Eagles (TV seriál)
1972 The Protectors (TV seriál)
1970 Big Brother (TV seriál)
Play for Today (TV seriál)
1969 Doctors, The (TV seriál)
1966 King of the River (TV seriál)
Softly Softly (TV seriál)
1965 The Newcomers (TV seriál)
1964 Případy komisaře Gideona (TV seriál)
Thursday Theatre (TV seriál)
1962 The Saint (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
The Arthur Askey Show (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Armchair Mystery Theatre (TV seriál)
The Edgar Wallace Mystery Theatre (TV seriál)
1959 Interpol Calling (TV seriál)
No Hiding Place (TV seriál)
Probation Officer (TV seriál)
The Flying Doctor (TV seriál)
1958 Ivanhoe (TV seriál)
Saturday Playhouse (TV seriál)
The Invisible Man (TV seriál)
The Veil (TV seriál)
1957 Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Overseas Press Club - Exclusive! (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
Assignment Foreign Legion (TV seriál)
Boyd Q.C. (TV seriál)
The Count of Monte Cristo (TV seriál)
1955 Dixon of Dock Green (TV seriál)
ITV Play of the Week (TV seriál)
Lilli Palmer Theatre (TV seriál)
1954 Colonel March of Scotland Yard (TV seriál)
Disneyland (TV seriál)
1953 Douglas Fairbanks Jr. Presents (TV seriál)
1952 Campbell Playhouse (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)
1949 The Big Story (TV seriál)
1947 Kraft Television Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace