foto

Dagmar Rosenbauer

  • nar. 1956
    Butzbach, Hessen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2019 Ein verhängnisvoller Plan (TV film)
2018 Die Affäre Borgward (TV film)
2016 Die vierte Gewalt (TV film)
Keine Ehe ohne Pause (TV film)
Tatort - Taxi nach Leipzig (TV film)
2015 Tatort - Frohe Ostern, Falke (TV film)
Unverschämtes Glück (TV film)
2014 Die Vierte Gewalt
Ein Fall von Liebe - Annas Baby (TV film)
Místo činu: Hamburk - Studený start (TV film)
2013 Jedes Jahr im Juni (TV film)
2012 Alleingang (TV film)
Mich gibt's nur zweimal (TV film)
Tür an Tür (TV film)
2011 Das Unsichtbare Mädchen (TV film)
Der Mann auf dem Baum (TV film)
Ein Fall von Liebe - Saubermänner (TV film)
Místo činu: Smrt v první lize (TV film)
2010 Die Zeit der Kraniche (TV film)
Místo činu: Poslední pacient (TV film)
Trau' niemals deinem Chef (TV film)
Vater aus heiterem Himmel (TV film)
2009 Der Typ, 13 Kinder & ich (TV film)
Ein Fall von Liebe (TV film)
Ein Hausboot zum Verlieben (TV film)
Místo činu: Nastane smutek a bolest (TV film)
Schuldig (TV film)
Woche für Woche (TV film)
2008 Augenzeugin (TV film)
Das Geheimnis im Wald (TV film)
2007 Kdo je bez viny? (TV film)
Nichts ist vergessen (TV film)
Reife Leistung! (TV film)
Vaterherz (TV film)
Vertraute Angst (TV film)
2006 Die Liebe kommt selten allein (TV film)
2005 Die Mandantin (TV film)
Letztes Kapitel (TV film)
2004 Die andere Frau (TV film)
Dornröschens leiser Tod (TV film)
Lotti auf der Flucht (TV film)
2002 Gefährliche Nähe und du ahnst nichts (TV film)
Mord im Haus des Herrn (TV film)
2001 Traumfrau mit Verspätung (TV film)
2000 Küss mich, Frosch (TV film)
Scheidung auf Rädern (TV film)
1999 Čekání znamená smrt (TV film)
1998 König auf Mallorca (TV film)
1997 Berlin Niagara
Zwischen Rosen
1996 Ärzte: Sportarzt Conny Knipper - Fallobst (TV film)
1995 Zaubergirl (TV film)

TV seriály

2020 SOKO Wismar (TV seriál)
Breifrei statt Bierschinken (S17E24)
Tödliche Höhe (S17E23)
Der Aussteiger (S17E22)
další epizody (12)
2019 SOKO Wismar (TV seriál)
Tote Katze, toter Lehrer (S17E11)
Nomen est omen (S17E10)
Sicher im Alter (S17E08)
další epizody (24)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Selbstjustiz (S16E13)
Tödliche Spiele (S16E12)
Hafen der Ehe (S16E11)
další epizody (28)
2017 SOKO Wismar (TV seriál)
In Versuchung (S15E16)
Hühnergott (S15E15)
Ein nachhaltiger Tod (S15E14)
další epizody (28)
2016 SOKO Wismar (TV seriál)
Zusammen ist man weniger allein (S14E12)
Der Eisfürst (S14E11)
Strawberry Fields (S14E10)
další epizody (22)
2015 SOKO Wismar (TV seriál)
Letzte Hoffnung Kloster (S13E11)
Hausverbot (S13E09)
Gras drüber (S13E08)
další epizody (15)
2014 Ein Fall von Liebe (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Neptuns Rache (S12E03)
2013 SOKO: Der Prozess (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Unterm Hammer (S11E06)
2009 SOKO Wismar (TV seriál)
Betty und die Brüder (S07E10)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Blind Date (S03E17)
Grönerts Geburtstag (S03E16)
Der Tote im Weinberg (S03E15)
2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Brautvater (S03E13)
1994 Ärzte (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Skladatelská filmografie

TV seriály

2005 SOKO Wismar (TV seriál)
Brautvater (S03E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky