foto

Nisha Ganatra

  • nar. 25.6.1974 (44 let)
    Vancouver, British Columbia, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2019 Late Night
2014 Code Academy
2013 Lovci bájných relikvií (TV film)
Pete's Christmas (TV film)
2008 Vezmeš si mě? (TV film)
2005 Zbožňuju svatby
2003 Cosmopolitan (TV film)
Fast Food High
1999 Chutney Popcorn

TV seriály

2019 Černé pondělí (TV seriál)
0 (E10)
2018 Brooklyn 99 (TV seriál)
Safe House (S05E12)
2017 Future Man (TV seriál)
Girth, Wind & Fire (S01E08)
A Blowjob Before Dying (S01E06)
Justice Desserts (S01E05)
Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Velký den (S03E16)
Girls (TV seriál)
Goodbye Tour (S06E09)
2016 Bude líp (TV seriál)
Hair of the Dog (S01E09)
Scary Fun (S01E08)
Woman Is the Something of the Something (S01E04)
další epizody (4)
You Me Her (TV seriál)
Brooklyn 99 (TV seriál)
Monster in the Closet (S04E06)
The 9-8 (S03E15)
Shameless (TV seriál)
The F Word (S06E03)
2015 Mr. Robot (TV seriál)
eps1.3_da3m0ns.mp4 (S01E04)
Red Oaks (TV seriál)
The Bar Mitzvah (S01E09)
Swingers (S01E06)
The Mindy Project (TV seriál)
Fertility Bites (S03E18)
2014 Transparent (TV seriál)
Looking Up (S01E09)
Wedge (S01E05)
Moppa (S01E04)
2012 Městečko Haven (TV seriál)
Dvojí ohrožení (S03E05)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Souboj na špičkách (TV film)
2014 Code Academy

Herecká filmografie

Filmy

2005 Bam Bam and Celeste
2000 The Acting Class
1999 Chutney Popcorn

Dokumentární

2017 Half the Picture

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace