foto

Ivan Žvakin

  • nar. 25.2.1992 (28 let)
    Čeljabinsk, Čeljabinská oblast, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Moskovskije tajny. Grafskij park (TV film)
Moskovskije tajny. Libereja (TV film)
Moskovskije tajny. Prokljatije Mastěra (TV film)
2018 Moskovskije tajny. Gosťa is prošlogo (TV film)
Moskovskije tajny. Opasnyj pěrepljot (TV film)
Moskovskije tajny. Sjem sesťor (TV film)
2017 Tancy nasmerť
2014 Vsjo i srazu

TV seriály

2018 Iščejka 2 (TV seriál)
2017 Otěl sčastlivych serděc (TV seriál)
2016 Odinočestvo (TV seriál)
2015 Eti glaza naprotiv (TV seriál)
Krasnaja koroleva (TV seriál)
Na dalněj zastave (TV seriál)
Narušenije pravil (TV seriál)
Skazočnyj patrul (TV seriál)
2014 Mažor (TV seriál)
Ťomnyj mir: Ravnověsije (TV seriál)
2013 Lednikov (TV seriál)
Moloďožka (TV seriál)
2012 Metod Frejda (TV seriál)
Episode 6 (S01E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky