foto

Detlef Michel

  • nar. 26.5.1944 (75 let)
    Turckheim, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2012 Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 Mord in bester Familie (TV film)
2010 Ungesühnt (TV film)
2009 Böses Erwachen (TV film)
2008 Mordgeständnis (TV film)
2007 Eine folgenschwere Affäre (TV film)
2006 Kunstfehler (TV film)
Schuld und Rache (TV film)
2003 Die Quittung (TV film)
1997 Der Rosenmörder (TV film)
Reise in die Dunkelheit (TV film)
Tödliches Alibi (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
1993 Denunziantin, Die
1988 Fifty Fifty
1985 Hart an der Grenze
Tatort - Ordnung ist das halbe Sterben (TV film)
Tatort - Tod macht erfinderisch (TV film)
1976 Unanständige Profit, Der

TV seriály

1983 Ein kurzes Leben lang (TV seriál)
1975 Nonstop Nonsens (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace