foto

Dieter Meichsner

  • nar. 14.2.1928
    Berlín, Berlin, Německá říše
  • zem. 1.2.2010 (81 let)
    Gauting, Bayern, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1994 Schwarz Rot Gold - Mission in Hongkong
1990 Die Piefke-Saga - Das Geschäft (TV film)
Die Piefke-Saga - Der Skandal (TV film)
Die Piefke-Saga - Die Animation (TV film)
1984 Ein Kriegsende (TV film)
Tatort - Gelegenheit macht Liebe (TV film)
1982 Schwarz-Rot-Gold - Unser Land (TV film)
Tatort - Wat Recht is, mutt Recht blieben, (TV film)
1981 Tarabas (TV film)
1977 Frauen in New York (TV film)
1974 7-Tage-Woche des Drahtwebers Rolf Pichotta, Die (TV film)
Bismarck von hinten oder Wir schliessen nie (TV film)
Fluchtgedanken (TV film)
Hausaufsatz, Der (TV film)
Tatort - Gift (TV film)
Tatort - Kneipenbekanntschaft (TV film)
Tatort - Mordgedanken (TV film)
Tatort - Nachtfrost (TV film)
1973 Ein besserer Herr (TV film)
Tatort - Jagdrevier (TV film)
Tatort - Platzverweis für Trimmel (TV film)
1972 Einmal im Leben - Geschichte eines Eigenheims (TV film)
Frau Brückl muß sich umstellen (TV film)
Gran Canaria (TV film)
Hoopers letzte Jagd (TV film)
Lift, Der (TV film)
1971 Aus dem Alltag in der DDR: Dritter Versuch einer Rekonstruktion nach Berichten und Dialogen (TV film)
Geschäfte mit Plückhahn (TV film)
Im Fahrwasser (TV film)
Sparks in Neu-Grönland (TV film)
Tatort - AE 612 ohne Landeerlaubnis (TV film)
Tatort - Blechschaden (TV film)
Tatort - Der Richter in Weiß (TV film)
Tatort - Exklusiv! (TV film)
Vier Tage unentschuldigt (TV film)
1970 Fröhliche Weihnachten (TV film)
Industrielandschaft mit Einzelhändlern (TV film)
Jonas oder Der Künstler bei der Arbeit (TV film)
Zwei ganze Tage (TV film)
1968 Einer fehlt beim Kurkonzert (TV film)

TV seriály

1990 Piefke-Saga, Die (TV seriál)
1989 Peter Strohm (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1975 PS - Geschichten ums Auto (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
Taxi nach Leipzig (S01E01)
1965 Die Unverbesserlichen (TV seriál)

Dokumentární

1975 Die Liebe zum Land
1971 Klassenphoto (TV film)
1970 Gran Canaria

Divadelní záznam

1969 Die Räuber (divadelní záznam)
1968 Ohnsorg Theater - Die Kartenlegerin (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1969 Der große Tag der Berta Laube (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky