foto

Irina Bjakova

  • nar. 9.12.1963 (56 let)
    Sovetskaja Gavaň, Chabarovský kraj, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Purga (TV film)
2013 Bilet na Vegas
2011 Vysockij. Aspoň že jsem živ
2006 Mnogotočije
1991 1000 dollarov v odnu storonu
1990 Samoubijca

TV seriály

2019 Otčajannyje (TV seriál)
Skaži pravdu (TV seriál)
Sklifosovskij 7 (TV seriál)
2018 Fitněs (TV seriál)
2017 Bezopasnosť (TV seriál)
2016 Kamennoje serdce (TV seriál)
Pritvorščiki (TV seriál)
Šakal (TV seriál)
2015 Točki opory (TV seriál)
Škola vyživanija ot odinokoj ženščiny s tremja děťmi v uslovijach krizisa (TV seriál)
2013 Dněvnik svekrovi (TV seriál)
Ključi ot prošlogo (TV seriál)
Meždu nami děvočkami (TV seriál)
Violetta iz Atamanovki (TV seriál)
Žiť dalše (TV seriál)
2012 Kuchňa (TV seriál)
Ochota na gauljajtěra (TV seriál)
Šerif (TV seriál)
Sotrudnik (S02E08)
Tačka (S02E07)
Familnyje dragocennosti (S02E06)
další epizody (5)
2010 Šerif (TV seriál)
Sto tysjač dlja syna (S01E05)
Smertělnyj piruet (S01E02)
Svidětěl (S01E01)
Putějcy (TV seriál)
Razlučnica (S02E16)
Madonna (S02E15)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
další epizody (16)
2007 Putějcy (TV seriál)
Svaděbnyj sezon (S01E16)
Gaďuka (S01E15)
Odnaždy v Mitrofanovke (S01E14)
další epizody (16)
Zakon i porjadok: Otděl operativnych rassledovanij (TV seriál)
Solomonovo rešenije (S01E10)
2005 Soldaty 4 (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
Urožaj jadovitych jagodok (S02E01)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Chobbi gadkogo utěnka (S04E01)
2004 Děti Arbata (TV seriál)
Moja prekrasnaja ňaňa (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Bassejn s krokodilami (S03E01)
2003 Moskva. Centralnyj okrug (TV seriál)
2001 Graždanin načalnik (TV seriál)
1999 D.D.D. Dosje detektiva Dubrovskogo (TV seriál)
1991 Nepredviděnnyje vizity (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky