foto

Matthias Esche

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2014 Be My Baby (TV film)
Miss Sixty
2013 Běž a skoč!
2012 Ludvík II. Bavorský
2011 Hotel Lux
Smrt superhrdiny
V subbotu
2010 Kennedys Hirn (TV film)
Naše farma v Irsku: Milostný kolotoč (TV film)
Naše farma v Irsku: Tajnosti (TV film)
Naše farma v Irsku: Záhada (TV film)
2009 Naše farma v Irsku: Láska mého života (TV film)
Short Cut to Hollywood
2008 Buddenbrookovi (TV film)
Mein Gott, Anna! (TV film)
2007 Naše farma v Irsku (TV film)
Naše farma v Irsku: Nové časy (TV film)
2006 Der Untergang der Pamir (TV film)
Eine Liebe in Königsberg (TV film)
2003 Herz ohne Krone (TV film)
Vier Küsse und eine E-Mail (TV film)
2002 Zkouška lásky (TV film)
2001 Osmý smrtelný hřích (TV film)
2000 Der Kardinal - Der Preis der Liebe (TV film)
1997 Kóma - Mezi životem a smrtí (TV film)
Polizeiruf 110 - Der Tausch (TV film)
1995 Tatort - Tod eines Polizisten (TV film)
Tatort - Tödliche Freundschaft (TV film)
1994 Tatort - Ein Wodka zuviel (TV film)
1993 Tatort - Amoklauf (TV film)
Tatort - Um Haus und Hof (TV film)
1992 Místo činu - Stoeverův případ (TV film)
Tatort - Blindekuh (TV film)
Tatort - Experiment (TV film)
1991 Místo činu - Finále v Rothenbaumu (TV film)
Místo činu - Smrt mladé dívky (TV film)
1990 Tatort - Lauf eines Todes (TV film)
Tatort - Zeitzünder (TV film)
1989 Tatort - Armer Nanosh (TV film)
Tatort - Schmutzarbeit (TV film)
1988 Tatort - Pleitegeier (TV film)
Tatort - Spuk aus der Eiszeit (TV film)
1987 Místo činu - Plni nenávisti (TV film)
Místo činu - Smrt v pavilonu slonů (TV film)
1986 Tatort - Leiche im Keller (TV film)
Tatort - Tod auf Eis (TV film)
1985 Místo činu - Osudná nejistota (TV film)

TV seriály

2011 Herzflimmern - Liebe zum Leben (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
1999 Kanadische Träume - Eine Familie wandert aus (TV seriál)
Samt und Seide (TV seriál)
1997 Katrin ist die Beste (TV seriál)
1995 Alle meine Töchter (TV seriál)
1994 Wir sind auch nur ein Volk (TV seriál)
1989 Hájovna Falkenau (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2010 Naše farma v Irsku: Nový život (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace