foto

Tim Hedrick

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 Voltron: Legendární obránce (TV seriál)
2012 Legenda Korry (TV seriál)
2009 Bob & Doug (TV seriál)
2005 Avatar: Legenda o Aangovi (TV seriál)
1999 Head Trip (TV seriál)

TV pořady

2001 Dismissed (TV pořad)
Weakest Link (TV pořad)

Herecká filmografie

TV seriály

2012 Legenda Korry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace