foto

Carlton Douglas Ridenhour

  • nar. 1.8.1960 (58 let)
    Roosevelt, Long Island, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 City Teacher
2004 Wake Up, Ron Burgundy: The Lost Movie
1997 Jak dobýt Hollywood...

TV seriály

2000 Aqua Teen Hunger Force (TV seriál)
1997 Johnny Bravo (TV seriál)

Dokumentární

2018 Quincy
Survivors Guide to Prison
2017 G-Funk
The King - Mit Elvis durch Amerika
Who Killed Tupac? (TV seriál)
2016 Amerika osmdesátých let (TV seriál)
Hip-Hop Evolution (TV seriál)
Jak se kalila hudba (TV seriál)
2013 The African Americans: Many Rivers to Cross with Henry Louis Gates, Jr. (TV seriál)
2012 Sample: Not for Sale
2010 Blacking Up: Hip-Hop's Remix of Race and Identity (TV film)
1987 Biography (TV seriál)

Hudební videoklipy

2015 Public Enemy - Man Plans God Laughs (hudební videoklip)
2012 Public Enemy - I Shall Not Be Moved (hudební videoklip)
2010 Public Enemy - Say It Like It Really Is (hudební videoklip)
2007 Public Enemy - Black Is Back (hudební videoklip)
Public Enemy - Harder Than You Think (hudební videoklip)
2005 Public Enemy - Bring That Beat Back (hudební videoklip)
Public Enemy feat. Paris - Hell No We Ain't All Right! (hudební videoklip)
2004 Public Enemy feat. Moby - Make Love Fuck War (hudební videoklip)
1999 Public Enemy - Do You Wanna Go Our Way??? (hudební videoklip)
1998 Public Enemy - He Got Game (hudební videoklip)
1995 Public Enemy - So Whatcha Gonna Do Now (hudební videoklip)
1994 Public Enemy - Give it up (hudební videoklip)
Public Enemy - What Kind of Power We Got? (hudební videoklip)
1993 Public Enemy - I Stand Accused (hudební videoklip)
1992 Public Enemy - Hazy Shade of Criminal (hudební videoklip)
Public Enemy - Louder Than a Bomb (hudební videoklip)
Public Enemy - Nighttrain (hudební videoklip)
1991 Public Enemy - Can't Truss It (hudební videoklip)
Public Enemy - Shut'em Down (hudební videoklip)
1990 Public Enemy - 911 Is a Joke (hudební videoklip)
Public Enemy - Brothers Gonna Work It Out (hudební videoklip)
Public Enemy - Can't Do Nuttin' for Ya Man (hudební videoklip)
Public Enemy - Fight The Power (hudební videoklip)
1988 Public Enemy - Black Steel In The Hour Of Chaos (hudební videoklip)
Public Enemy - Bring the Noise (hudební videoklip)
Public Enemy - Don't Believe The Hype (hudební videoklip)
Public Enemy - Night of the Living Baseheads (hudební videoklip)
1987 Public Enemy - Rebel Without a Pause (hudební videoklip)

Skladatelská filmografie

Filmy

2017 The Climb (TV film)

TV seriály

1998 Tatík Hill a spol. (TV seriál)
Traffic Jam (S02E16)

Dokumentární

2018 Unbanned: The Legend of AJ1

Host

TV pořady

2013 Grammy Awards 2013 (TV pořad)
2004 Sunshine Airlines (TV pořad)
1980 Newsnight (TV pořad)
1971 Great Performances (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace