foto

Anastasija Baljakina

  • nar. 19.9.1990 (30 let)
    Novgorod, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bljuz dlja senťabrja (TV film)
2014 Něbo padšich
Čjornaja roza
2011 Můj táta je Baryšnikov
2009 Pereprava

TV seriály

2019 Raja znajet vsjo! (TV seriál)
2018 Skoraja pomošč (TV seriál)
2016 Vosmiděsjatyje 6 (TV seriál)
2015 Moskovskaja borzaja (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 5 (TV seriál)
2014 Vosmiděsjatyje 4 (TV seriál)
2013 Vosmiděsjatyje 3 (TV seriál)
2012 Bednyje rodstvenniki (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
Razvod (TV seriál)
Vosmiděsjatyje 2 (TV seriál)
2011 Golubka (TV seriál)
Vosmiděsjatyje (TV seriál)
2010 Něvidimki (TV seriál)
A byl li malčik? (E12)
2009 Sud (TV seriál)
Tolko dlja belych (E08)
2008 Sročno v nomer (TV seriál)
Zolotoj oleň (S02E10)
2007 Zakon i porjadok: Prestupnyj umysel (TV seriál)
Revnosť (S02E16)
2006 Reklamnaja pauza (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky