foto

Louis Choquette

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2010 Un mari de trop (TV film)
2008 Ligne brisée, La
2002 Secret de banlieue
2001 Delirium

TV seriály

2019 Philharmonia (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
další epizody (6)
2017 Versailles (TV seriál)
Of Blood and Stone (S02E10)
Sedm stínů (S02E09)
Nový režim (S02E08)
2015 This Life (TV seriál)
2014 19-2: Policie Montréal (TV seriál)
2010 Mirador (TV seriál)
2009 Gentleman, Le (TV seriál)
2008 Les Parent (TV seriál)
2006 Chambre no 13, La (TV seriál)
Korsický klan (TV seriál)
Epizoda 8 (S01E08)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
další epizody (8)
Rumours (TV seriál)
2005 Cover-Girl (TV seriál)
2004 Temps dur (TV seriál)
2003 Les aventures tumultueuses de Jack Carter (TV seriál)
2002 Rumeurs (TV seriál)
Tabou (TV seriál)
1999 2 frères (TV seriál)
1986 L'amour avec un grand A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace