foto

Gin Maeda

  • nar. 21.2.1944 (73 let)
    Hófu. prefektura Jamaguči, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Sangacu no lion kóhen
Sangacu no lion zenpen
2016 Fucu ga ičiban: sakka Fudžisawa Šúhei čiči ni hitokoto (TV film)
Where Florence Sleeps
2015 Rugged (TV film)
2014 Toi Yakusoku (TV film)
2013 Engawa Deka (TV film)
Little Maestro, The
Manacu no hóteišiki
R100
2012 Plovoucí hrad
2011 Gekkou no kamen
Onmitsu Hichou (TV film)
2010 Saraba Itoshi no Daitoryo
2005 Chichi ga Kita Michi (TV film)
Haru urara
Nirai kanai kara no tegami
2004 Paččigi!
2000 15-Sai: Gakkó IV
1998 Diary of Early Winter Shower
Puraido: Unmei no toki
1996 Mijazawa Kendži: Sono ai
Nidži o cukamu otoko
サンタが殺しにやってきた (TV film)
1995 Marks no jama
Otoko wa curai jo: Toradžiró kurenai no hana
1994 Otoko wa curai jo: Haikei, kuruma Toradžiró-sama
1993 Otoko wa curai jo: Toradžiró no endan
1992 Otoko wa curai jo: Toradžiró no seišun
1991 Kaseifu wa mita! (TV film)
Otoko wa curai jo: Toradžiró no kokuhaku
Shushoku sensen ijonashi
1990 Otoko wa curai jo: Toradžiró no kjúdžicu
Shiroi te
1989 Otoko wa curai jo: Boku no odžisan
Otoko wa curai jo: Toradžiró kokoro no tabidži
Senba-zuru
1988 Otoko wa curai jo: Toradžiró sarada kinenbi
Takasebune
1987 Otoko wa curai jo: Toradžiró monogatari
Otoko wa curai jo: Širetoko bodžó
1986 Don Macugoró no seikacu
Otoko wa curai jo: Šiawase no aoi tori
Poslední šot
1985 Otoko wa curai jo: Toradžiró ren'ai džuku
Otoko wa curai jo: Šibamata jori ai o komete
Yumechiyo nikki
1984 Otoko wa curai jo: Jogiri ni musebu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró šindžicu ičiro
1983 Otoko wa curai jo: Kučibue o fuku Toradžiró
Otoko wa curai jo: Tabi to onna to Toradžiró
Zde jsem se narodil
1982 Otoko wa curai jo: Hana mo araši mo Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró adžisai no koi
1981 Nihon Firuhámoní monogatari: Hono'o no dai gogakušó
Otoko wa curai jo: Naniwa no koi no Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamifúsen
1980 Otoko wa curai jo: Toradžiró haibisukasu no hana
Otoko wa curai jo: Toradžiró kamome uta
1979 Otoko wa curai jo: Tonderu Toradžiró
Otoko wa curai jo: Toradžiró haru no jume
1978 Otoko wa curai jo: Toradžiró wagamiči o juku
Otoko wa curai jo: Uwasa no Toradžiró
1977 Hakkodasan
Otoko wa curai jo: Toradžiró ganbare!
Otoko wa curai jo: Toradžiró to tono-sama
1976 Otoko wa curai jo: Toradžiró džundžó šišú
Otoko wa curai jo: Toradžiró jújake kojake
1975 Chlapi to maj těžký 15: Tora pod deštníkem
Gótó bókasacudžin šú
Otoko wa curai jo: Kacušika riššihen
1974 Otoko wa curai jo: Toradžiró koi jacure
Otoko wa curai jo: Toradžiró komoriuta
1973 Otoko wa curai jo: Toradžiró wasurenagusa
Otoko wa curai jo: Wataši no Tora-san
1972 Kokjó
Otoko wa curai jo: Toradžiró jumemakura
Otoko wa curai jo: Šibamata bodžó
1971 Kaoyaku
Otoko wa curai jo: Džundžó hen
Otoko wa curai jo: Funtó hen
Otoko wa curai jo: Toradžiró koiuta
1970 Kazoku
Kimi ga wakamono nara
Otoko wa curai jo: Bókjó hen
Otoko wa curai jo: Fúten no Tora
Šin Otoko wa curai jo
1969 Otoko wa curai jo
Zoku Otoko wa curai jo
1968 Dorei kojo
Koto no taiyo
1967 Abaširi Bangaiči: Aku e no čósen

TV seriály

2017 Onna džóšu Naotora (TV seriál)
2015 Keidži šičinin (TV seriál)
Sanbiki no ossan 2 (TV seriál)
2014 Hero 2 (TV seriál)
Massan (TV seriál)
Nobunaga Concerto (TV seriál)
Team Batista 4: Raden Meikyu (TV seriál)
Tókjó Sukáretto: keišičó NS-gakari (TV seriál)
2013 Itsuka hi no ataru basho de (TV seriál)
Namonaki Doku (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
Burakkubódo (TV seriál)
2011 Onmitsu Happyaku Yacho (TV seriál)
2010 Kimitachi ni Asu wa nai (TV seriál)
2009 Hissatsu Shigotonin 2009 (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Smile (TV seriál)
2008 Hitomi (TV seriál)
Muri na Renai (TV seriál)
2007 Asakusa fukumaru ryokan (TV seriál)
Fufudo (TV seriál)
Ie ni Gojo Ari (TV seriál)
Juken no kamisama (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Yūkan kurabu (TV seriál)
2006 Kómjó ga cudži (TV seriál)
2001 Medical Examiner Shinomiya Hazuki (TV seriál)
1998 Sweet Season (TV seriál)
1997 Aoi tori (TV seriál)
Risou no Joushi (TV seriál)
Seigi no Mikata (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)
Seishun no Kage (TV seriál)
1990 Daihjó torošimarijaku deka (TV seriál)
1989 Kasuga no Tsubone (TV seriál)
1987 Chotsu-chan (TV seriál)
1986 Kono Ko Dare no Ko? (TV seriál)
Tsuma-tachi no Kagai Jugyo 2 (TV seriál)
1985 Tsuma-tachi no Kagai Jugyo (TV seriál)
1984 Aoi Hitomi no Sei Life (TV seriál)
Tsumiki kuzushi - oya to ko no 200 nichi sensô (TV seriál)
1983 スチュワーデス物語 (TV seriál)
1982 Home sweet home (TV seriál)
1980 Akai shisen (TV seriál)
1977 Akai gekiryû (TV seriál)
1976 Akai unmei (TV seriál)
Tonari no Shibafu (TV seriál)
1971 Ore wa otoko da! (TV seriál)
1969 Nobuko to Obaa-chan (TV seriál)

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)
1976 Tecuko no heja (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace