foto

Kliment Šleňov

  • nar. 1975
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 Ty tolko buď so mnoju rjadom (TV film)
2017 Děvuška s glazami cveta něba (TV film)
Nikomu ně govori (TV film)
Zvjozdy sveťat vsem (TV film)
2016 Moj čužoj rebenok
Něljogkoje sčastě (TV film)
2015 Ostaňtěs navsegda (TV film)
2013 Ljubov iz probirki (TV film)
Moj belyj i pušistyj

TV seriály

2019 Načňom vsjo snačala (TV seriál)
2018 Rodnyje penaty (TV seriál)
Tam, gdě nas nět (TV seriál)
2017 Sčastlivaja žizň Xenii (TV seriál)
2016 Ot pečali do radosti (TV seriál)
Prošče parenoj repy (TV seriál)
2013 Ně otpuskaj meňa (TV seriál)
Pričal Ljubvi i Naděždy (TV seriál)
Ukradi meňa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky