foto

Philippe Ducrest

  • nar. 30.5.1928
    Káhira, Egypt
  • zem. 1.1.2004 (75 let)
    Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1983 On ne le dira pas aux enfants (TV film)
1982 Cercle fermé, Le (TV film)
Dédé (TV film)
Mettez du sel sur la queue de l'oiseau pour l'attraper (TV film)
1981 Chambre 17 (TV film)
Loup-garou, Le (TV film)
1980 Je veux voir Mioussov (TV film)
1979 Efficax (TV film)
1978 Les bijoux de Carina (TV film)
1976 Le voyage à l'étranger (TV film)
1974 Or et la fleur, L' (TV film)
1972 4500 kilos d'or pur (TV film)
1968 Corso des tireurs, Le (TV film)
1967 Par mesure de silence (TV film)
1966 Plainte contre X (TV film)
Une carabine pour deux (TV film)
Vampire de Bougival, Le (TV film)
1965 Naïf amoureux, Le (TV film)
1962 La croix et la bannière
1960 La Terre est ronde (TV film)
1958 Adélaïde (TV film)

TV seriály

1973 Duchesse d'Avila, La (TV seriál)

Dokumentární

1956 Cinépanorama (TV seriál)

TV pořady

1957 Discorama (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

1967 Par mesure de silence (TV film)
1966 Plainte contre X (TV film)
1962 La croix et la bannière

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky