foto

David Bowers

  • nar. Cheshire, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2010 RRF in New Recruit, The
2009 Astro Boy
2006 Spláchnutej

Dokumentární

1992 HBO First Look (TV seriál)
1989 NHK supesharu (TV seriál)

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)
1971 Film '72 (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace