foto

Yvonne Yma

  • nar. 5.3.1887
    Paříž, Francie
  • zem. 11.2.1959 (71 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Faibles femmes
1957 L'Amour est en jeu
1956 Le Couturier de ces dames
1955 Benzin a olej
1954 Das zweite Leben
1953 La loterie du bonheur
Mina de Vanghel
Schiavitù
1952 La Fête à Henriette
Les Sept péchés capitaux
Okamžik pravdy
Trois femmes
Zlatá hříva
1951 Andalousie
Le Plus joli péché du monde
Les joyeux pélerins
Les mémoires de la vache Yolande
Passion
Sueño de Andalucía, El
1950 Amédée
Gang des tractions-arrière, Le
Marie du port, La
Miquette a její matka
Ztracené vzpomínky
Žádné prázdniny pro Pánaboha
1949 Maya
Rendez-vous de juillet
1948 Par la fenêtre
Zvonokosy
1947 Danger de mort
Le château de la dernière chance
Mlčeti zlato
Un flic
1946 Affaire du collier de la reine, L'
Capitan, Le
Macadam
Mission spéciale
1942 Mariage de Chiffon, Le
1941 Péchés de jeunesse
Valet maître, Le
1940 Bach en correctionnelle
Cavalcade d'amour
Face au destin
Miquette
Musiciens du ciel, Les
Tempête
1939 Dernier tournant, Le
Esclave blanche, L'
Ils étaient neuf célibataires
Jeunes filles en détresse
Loi du nord, La
Ménilmontant
Métropolitain
Pièges
Prince Bouboule, Le
Rappel immédiat
1938 Abus de confiance
Hazardér
Maison du Maltais, La
Retour à l'aube
Ruisseau, Le
1937 Homme de nulle part, L'
Homme du jour, L'
Mirages
Nuits de feu
Trois artilleurs au pensionnat
1936 Bach détective
J'arrose mes galons
Jumeaux de Brighton, Les
Petite dame du wagon-lit, La
Puits en flammes
Train de plaisir
1935 Ferdinand le noceur
Hříšné ženy boomské
Moïse et Salomon parfumeurs
Époux scandaleux, Les
1934 Fanatisme
Petit trou pas cher, Un
Pêcheur d'Islande
Sidonie Panache
1932 Hôtel des étudiants
Maquillage
Occupe-toi d'Amélie
Papa sans le savoir
1931 En bordée
Olive se marie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace