foto

Rjósuke Nogi

  • nar. 23.8.1964 (55 let)
    Ósaka, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Okutama čúzai keidži 4 (TV film)
2015 Hoshin (TV film)
2013 Naru Youni Narusa
Ošin
2007 Akai reikjúša 22: dairi zuma sacudžin džiken (TV film)
2006 Yami no naka
2005 Herupá Haruko no sennjúki: Nani ga haha o só saseta!? (TV film)
2004 Kaidan šin mimibukuro: gekidžóban
Kišiwada šónen gurentai: Going my way
1999 24 džikan dake no uso (TV film)
Kanzen-naru shiiku
1991 Gokudó sensó: Butóha

TV seriály

2016 Arashi no Namida (TV seriál)
2015 Hoteru Konsheruju (TV seriál)
Jókoso, wagaja e (TV seriál)
2014 Massan (TV seriál)
Sakura - Jiken wo Kiku Onna (TV seriál)
Tenčú: jami no šiokinin (TV seriál)
2012 Answer: keišičó kenšó sósakan (TV seriál)
2010 Cuki no koibito (TV seriál)
Face Maker (TV seriál)
Jotei Kaoruko (TV seriál)
2007 Sunadokei (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
2005 Dezaina (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Taijó no kisecu (TV seriál)
2001 Hyoten 2001 (TV seriál)
2000 Happy Ai to Kando no Monogatari (TV seriál)
1995 Gaman Dekinai! (TV seriál)
1994 Kimi to Ita Natsu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky