foto

Michèle Bardollet

  • nar. 26.5.1939 (80 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Pręcheur en eau trouble (TV film)
1991 Héloïse (TV film)
Mayrig
1986 Suivez mon regard
1978 Horoscope, L'
1967 Un homme de trop
1965 Bonne occase, La
Les Bons Vivants
Moi et les hommes de 40 ans
1963 Bébert et l'omnibus
1962 Parigi o cara
Petits matins, Les
1959 Nuit des traqués, La
1958 Tricheurs, Les
1957 Garçonne, La
Paris Music Hall
Une nuit au Moulin-Rouge
1956 Les Promesses dangereuses

TV seriály

1998 Hrabě Monte Cristo (TV seriál)
1994 Les Yeux d'Hélène (TV seriál)
1993 Mayrig (TV seriál)
Souris souris (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Clyde (TV seriál)
1984 Pomněnková Marie (TV seriál)
1980 Visiteurs, Les (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1972 Fils du ciel, Le (TV seriál)
1971 Dobrodružství Arséna Lupina (TV seriál)
1966 Au théâtre ce soir (TV seriál)
1958 Posledních pět minut (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace