foto

Dick Idman

  • nar. 25.4.1950 (70 let)
    Helsinky, Finsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Tove
2017 Kuudes kerta
2015 Kruh
2014 Apollo
Mannerheim kuulee
2013 Laulu ennen sammumista (studentský film)
2012 Ledový drak
2011 Kam jsme kdysi šli
Variationen (studentský film)
2009 Kuumailmapallomatka (studentský film)
Äppeltjuvarna (TV film)
2008 Sauna
2007 Sumu
2005 Stíny štěstí
2004 Výrobna dospělých
2001 Aleksis Kiven elämä
1992 Back to the USSR – Takaisin Ryssiin
Brunnen
Srdce bojovníka
Varpusen suudelma
1989 Mies pimeästä (TV film)
1987 Kummitäti (TV film)
1986 Kamratfesten
1985 -30°C Aurinkoa etsimässä (studentský film)
En våldtäktshistoria (TV film)
Forellerna (TV film)
1982 Sandrike (TV film)
1979 Koillisväylä (TV film)
Svejk toisessa maailmansodassa (TV film)
1977 Maa jota ei ole (TV film)

TV seriály

2019 Ve stínu tajných služeb (TV seriál)
Útěk z Porkkaly (E03)
Krvavé pěsti (E01)
2017 Rakkaus ja laki (TV seriál)
Seksuaalinen rakkaus (E01)
2016 Black Widows (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Sorjonen (TV seriál)
Závěrečné zúčtování (část druhá) (S01E11)
Závěrečné zúčtování (část první) (S01E10)
2014 Tjockare än vatten (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2013 Sata lasissa (TV seriál)
Koit pärjäil (E04)
Hauskan kautta mennään (E03)
Arvioikka poja (E01)
2007 Harjunpää ja rakkauden nälkä (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2006 Rikospoliisi ei laula (TV seriál)
Laiton lyönti (E04)
2003 Kuumia aaltoja (TV seriál)
1998 Samaa sukua, eri maata (TV seriál)
1994 Plåstrets pirat-tv (TV seriál)
1991 Vihan päivät (TV seriál)
Ratkaisujen aika (E06)
1988 Hur skall det gå för Bergströms? (TV seriál)
1985 Musta tuntuu (TV seriál)
1972 Bergströms (TV seriál)

Dokumentární

2019 Sikariporras - lentopallon ikinuoret (TV film) - vyp.
1989 Maailma lautasella - Birger Kaipiainen

Režijní filmografie

Filmy

1990 Laiska kuolema

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky