foto

Jean Van Hamme

  • nar. 16.1.1939 (80 let)
    Brussel, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Spisovatelská filmografie

Filmy

2011 Largo Winch 2 - komiks
2008 13 (TV film) - komiks
Largo Winch - komiks
2005 Die Bluthochzeit - komiks
2001 Largo (TV film) - komiks

TV seriály

2011 Agent bez minulosti (TV seriál) - komiks
2001 Largo (TV seriál) - komiks

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 San Francisco (TV film)

TV seriály

1996 Les Steenfort, maîtres de l'orge (TV seriál)

Herecká filmografie

Dokumentární

2007 Largo

Režijní filmografie

Dokumentární

2001 L'érotisme vu par... (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Au Field de la nuit (TV pořad)
La grande librairie (TV pořad)
2004 Le grand journal de Canal+ (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace