foto

Gabriela Štefanová

  • nar. 1969

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Princezna a půl království (TV film)
2018 Zoufalé ženy dělají zoufalé věci
2012 Posel
2010 Domina (TV film)
2004 To vánoční šturmování aneb Pokoj lidem dobré vůle (TV film)
2003 Taťka (TV film)
2002 Čáry báby Cotkytle aneb Tři zlaté zuby děda Vševěda (TV film)
2001 Podzimní návrat
1999 Dvojrole
Osudové setkání (TV film)
1998 Převeliké klanění právě narozenému Jezulátku aneb Betlém (TV film)
1997 Ptačí král (TV film)
Stůj, nebo se netrefím!
Zvědavý osel (TV film)
1996 Jak se Kuba stal mlynářem (TV film)
Tři blázni v jednom (TV film)
1995 Pohádka o Faustovi (TV film)
1993 Afrodita (TV film)
Kaspar Hauser

TV seriály

2020 Hlava Medúzy (TV seriál)
2019 Specialisté (TV seriál)
Ztraceno v paměti (S03E19)
2017 Četníci z Luhačovic (TV seriál)
Rodokaps (S01E03)
Baron Kafr (S01E02)
Labyrint (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2013 Sanitka 2 (TV seriál)
2012 Vetřelci a lovci (TV seriál)
Krutá nevěra (E02)
2011 Okno do hřbitova (TV seriál)
První casting (E04)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Otec a dcera (S01E06)
2007 3 plus 1 s Miroslavem Donutilem (TV seriál)
Poslední decinka (S04E10)
2004 Černí baroni (TV seriál)
Námluvy (E03)
2003 Útěk do Budína (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
2001 Četnické humoresky (TV seriál)
Beáta (S01E04)
1996 Konec velkých prázdnin (TV seriál)
Ztráty a nálezy (E06)
Neúnosné břemeno svobody (E04)

Dokumentární

2009 Cirkus Havel (TV film)
2001 Komedie

Divadelní záznam

2018 Je třeba zabít Sekala (divadelní záznam)
2016 Vyhnání Gerty Schnirch (divadelní záznam)
2014 Tichý Tarzan (divadelní záznam)
2009 Raskolnikov: jeho zločin a jeho trest (divadelní záznam)
2007 Baletky (divadelní záznam)
2004 Kníže Myškin je idiot (divadelní záznam)
2002 Labyrint světa a lusthaus srdce (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky