foto

Ron Palillo

  • nar. 2.4.1949
    New Haven, Connecticut, USA
  • zem. 14.8.2012 (63 let)
    Palm Beach Gardens, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Guardians, The
2004 Trees 2: The Root of All Evil
2003 Velké dítě Dickie Roberts
1992 Vítr
1991 Pojídač hadů 2: Msta
1989 Pojídač hadů (TV film)
Probuzené peklo
1988 Osudná smlouva
1986 Pátek třináctého 6: Jason žije
1985 Kriminál
Pound Puppies, The (TV film)
1984 Surf II
1983 The Invisible Woman (TV film)
1979 Skatetown, U.S.A.

TV seriály

2003 Style Court (TV seriál)
1996 Mr. Rhodes (TV seriál)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
1990 Potsworth & Co. (TV seriál)
1988 Superman (TV seriál)
1987 Little Clowns of Happytown (TV seriál)
1984 To je vražda, napsala (TV seriál)
Vraždila Jessica? (S01E04)
1983 A-Team (TV seriál)
Mexican Slayride (S01E01)
1982 Matt Houston (TV seriál)
Mork & Mindy/Laverne & Shirley/Fonz Hour (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
Laverne and Shirley in the Army (TV seriál)
1980 3-2-1 Contact (TV seriál)
1979 $weepstake$ (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1977 CHiPs (TV seriál)
The Love Boat (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Mr. T and Tina (TV seriál)
1975 Welcome Back, Kotter (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace