foto

Felix Lok

  • nar. 3.10.1953 (67 let)
    Hongkong

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2021 Yi tin to lung gei
2020 Alien Invasion
Unexpected Love 2
2019 Cui mian cai jue
2015 An Inspector Calls
Lucky Star 2015
The Man from Macau II
2014 Qie ting feng yun 3
Z feng bao
2013 Gu Huo Zai: Jiang Hu Xin Zhi Xu
Tales from the Dark 1
2012 Po setmění
2011 Odposlechnuto 2
2010 Domov snů
Láska na dva prásky
2009 Qie ting feng yun
2008 Da sou cha zhi nu
Qin mi
Únos
2003 Di yi dian de tian kong
Xin han
2002 45 Days Lover
Chinese Orthopedist and the Spice Girls
2001 Gangs 2001
Siu nin cheong dong
Ye shou zhi tong
Ying xiong ren wu
1998 Sha sha ren, tiao tiao miu
1992 Ban wo zong heng
1991 Lan se pi li hou
1990 BB san shi
Hua gui zhu zheng ge li
Wu ye tian shi
1989 Dak ging 90 (TV film)
Hua gui you xian gong si
Jing zhuang zhui nu zai zhi san lang zhi yi zu
Qing yi wo xin zhi
1987 Gong woo lung foo moon
1986 Shen tan zhu gu li
Yi gai yun tian
1985 Choh dim yuen yeung
Fat ngoi ching
1984 And Now What's Your Name
The Company
1982 Zei xing
1981 An Honest Crook
1980 The Happenings
The Saviour

TV seriály

2018 Yang guan dao (TV seriál)
Episode 13 (E13)
Episode 12 (E12)
Episode 11 (E11)
další epizody (13)
2009 Xue jing ju ji (TV seriál)
2003 Chong shang yun xiao (TV seriál)
2001 Hun qian hun hou (TV seriál)
Luo shen (TV seriál)
1995 Shen diao xia lu (TV seriál)
1989 Wu mian ji xian feng (TV seriál)
Xiang gang yun qi shi (TV seriál)
1986 Yi tian tu long ji (TV seriál)
1985 Suet san fei wu (TV seriál)
1984 Saan sau kiu wong (TV seriál)
1983 She diao ying xiong zhuan (TV seriál)
Shen diao xia lu (TV seriál)
1981 Yeung moon nui cheung (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky