foto

Joši Oida

  • nar. 26.7.1933 (83 let)
    Kóbe, prefektura Hjögo, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rasuto Reshipi ~Kirin no Shita no Kioku~
2016 Mlčení
2010 Kikoku (TV film)
Opération Casablanca
Saigo no chuushingura
2006 Bratrstvo kamenů
2005 Carmen (TV film)
2002 Tragedy of Hamlet, The (TV film)
2001 Wasabi
2000 Taxi, taxi
1999 Acumono
1998 Felice... Felice...
1996 Kniha snů
Olhos da Ásia, Os
1995 Madame Butterfly
1994 Mautplatz

TV seriály

2010 Daibutsu Kaigen (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1992 Julie Lescautová (TV seriál)
1990 S klauny přišly slzy (TV seriál)
1989 Mahabharata (TV seriál)
1988 Auto dělá člověka (TV seriál)

Dokumentární

2002 Brook by Brook (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace