foto

Richard Angst

  • nar. 23.7.1905
    Curych, Švýcarsko
  • zem. 24.7.1984 (79 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1969 Boj o Řím II.
De Sade
Hochzeitsreise, Die
1968 Boj o Řím I.
1967 Předsvatební cesta
Zlaté časy ve Spessartu
1966 Hokus pokus
Liselotte von der Pfalz
1965 Dirty Game, The
Dr. med. Hiob Prätorius
Ferien mit Piroschka
Heidi
1964 Das Phantom von Soho
Das siebente Opfer
Die Gruft mit dem Rätselschloß
1963 Der Henker von London
Der schwarze Abt
Frühstück im Doppelbett
Zámek Gripsholm
1962 Axel Munthe - Der Arzt von San Michele
Sherlock Holmes a náhrdelník smrti
1961 Die seltsame Gräfin
Geheimnis der schwarzen Koffer, Das
Ramona
Und sowas nennt sich Leben
Via Mala
1960 Der brave Soldat Schwejk
Journey to the Lost City
O sole mio
1959 Du bist wunderbar
Indický hrob
La Paloma
Peter schießt den Vogel ab
Tygr z Ešnapuru
1958 Hospoda ve Spessartu
Meine schöne Mama
My, zázračné děti
Petersburger Nächte
1956 Ich suche dich
1955 Drei Männer im Schnee
Ich denke oft an Piroschka
Ingrid - Die Geschichte eines Fotomodells
Poslední štace
1954 Erste Kuß, Der
1953 Hokuspokus
Schlagerparade
1952 Cuba Cabana
Herz der Welt
Storm Over Tibet
Vater braucht eine Frau
1951 Fanfaren der Liebe
1950 Der fallende Stern
Föhn
1948 Ulli und Marei
1947 Erde
1944 Ein schöner Tag
Melusine
1943 Gabriele Dambrone
Großstadtmelodie
1942 Rembrandt
Velký stín
1941 Frühling in Japan
Japans heiliger Vulkan
Mein Leben für Irland
1940 Mozartova cesta do Prahy
Supí děvče
1939 Die unheimlichen Wünsche
1938 Kokumin no čikai
1937 Atarashiki tsuchi
1935 Dämon des Himalaya, Der
1934 Bílé veličenstvo
Der ewige Traum
Nordpol - Ahoi!
Rêve éternel
Springer von Pontresina, Der
1933 Palčivé tajemství
S. O. S. ledovec
S.O.S. Iceberg
1932 Abenteuer im Engadin
Die Wasserteufel von Hieflau
1931 Bílí ďáblové - Horská legenda
1930 Heiligen drei Brunnen, Die
Peklo nad Montblankem
Zwei Menschen
1929 Bílé peklo
1927 Velký skok

Dokumentární

1960 Bilderbuch Gottes
1947 Climbing the Matterhorn
1936 Kopfjäger von Borneo
1928 Milak, der Grönlandjäger
Weiße Stadion, Das

Scenáristická filmografie

Filmy

1938 Kokumin no čikai

Herecká filmografie

Dokumentární

1982 18 Bilder mit der Hand (TV film)
1928 Milak, der Grönlandjäger

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace