foto

Meikjó Jamada

  • nar. 22.3.1949 (70 let)
    prefektura Aiči, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Build NEW WORLD: Kamen Rider Grease
2018 Saraba seišun, saredo seišun
2017 Honó no keieiša (TV film)
2016 Hotel keibitai: Tanabe Sanao (TV film)
Issencho Yen no Minoshirokin (TV film)
Kófuku no Alibi
2015 Kekkon ni ičiban čikakute tói onna (TV film)
Kono Mystery ga Sugoi! (TV film)
Meikyu Sousa (TV film)
2013 Kanryu (TV film)
2011 Ničirin no isan
2010 Sunao ni narenakute
2009 Anmicu Hime 2
Kurobe no taijó (TV film)
Rakudžicu moju
Zettai kareši: Kanzen mukecu no koibito robot (TV film)
2008 Abarenbo Shogun (TV film)
Aibó: Gekidžóban
Ikigami
Kachô Shima Kôsaku 2: Honkon no yûwaku (TV film)
Vrcholek
2007 Enma
Ikiru (TV film)
2006 Havajské tance
The Cottage
Óoku
2005 Kita no zeronen
Kunitori Monogatari (TV film)
Nagurimono
Semišigure
Shiryôha
2003 Cosmic Rescue
2002 Tocunjú sejo! Asama sansó džiken
2000 Kjógoku Nacuhiko: Kai – Šičinin misaki
1997 Christmas fool (TV film)

TV seriály

2018 Todome no Kiss (TV seriál)
2017 Iši cubute (TV seriál)
Kamen Rider Build (TV seriál)
Kirawareru Júki (TV seriál)
2016 Arashi no Namida (TV seriál)
Doctor Čóhasan (TV seriál)
Higanbana: Keišičó sósa nanaka (TV seriál)
Makanai só (TV seriál)
2015 Okitegami Kjóko no bibóroku (TV seriál)
Tamió (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
Ucukušiki wana: Zanka rjóran (TV seriál)
Ši no zóki (TV seriál)
2014 Bitter Blood (TV seriál)
Border (TV seriál)
Dr. DMAT (TV seriál)
Jošiwara uradošin (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
Wataši no kirai na tantei (TV seriál)
2013 Irjú sósa 3 (TV seriál)
Kakušó: Keišičó sósa 3 ka (TV seriál)
Otenki Oneesan (TV seriál)
Tókjó bandowagon (TV seriál)
2012 Boys on the Run (TV seriál)
Seinaru Kaibutsutachi (TV seriál)
Strawberry Night (TV seriál)
2011 Júša Jošihiko to maó no širo (TV seriál)
Misaki Number One!! (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Keiji Teinen (TV seriál)
Nakanai to kimeta hi (TV seriál)
2009 Boku no imóto (TV seriál)
Hidarime Tantei EYE (TV seriál)
Jakó no kaidan (TV seriál)
Kareinaru supai (TV seriál)
Keiji ichidai: Hiratsuka Hachibei no Shôwa jiken shi (TV seriál)
Kjúmei bjótó 24dži daijonki (TV seriál)
Mr. Brain (TV seriál)
Ninkjó herupá (TV seriál)
Untouchable (TV seriál)
Voice: inoči naki mono no koe (TV seriál)
2008 4 šimai tanteidan (TV seriál)
Aišú no romera (TV seriál)
Andó Nacu (TV seriál)
Dageki Tenshi Ruri (TV seriál)
Rjóteki na kanodžo (TV seriál)
Shichinin no onna bengoshi 2 (TV seriál)
The Quiz Show (TV seriál)
Tomorrow (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Bjakkotai (TV seriál)
Hyakki Yakosho (TV seriál)
Kareinaru ičizoku (TV seriál)
Kikujiro to Saki 3 (TV seriál)
Teki wa Honnoji ni Ari (TV seriál)
2006 Atenšon purízu (TV seriál)
Fugó keidži derakkusu (TV seriál)
Nogaremono Orin (TV seriál)
Ns`あおい (TV seriál)
Teru Teru Ashita (TV seriál)
2005 Ame to Yume no Ato ni (TV seriál)
Jasašii džikan (TV seriál)
2004 Home Drama (TV seriál)
Ooku Dai-isho (TV seriál)
2003 Bidžo ka jadžú (TV seriál)
Necurecuteki čúka hanten (TV seriál)
Waterboys (TV seriál)
Široi kjotó (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
2001 Hero (TV seriál)
1999 Kiken na kankei (TV seriál)
1996 Oišii kankei (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky