foto

Jeremy Sumpter

  • nar. 5.2.1989 (28 let)
    Monterey, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Jeremy začal budovat svou hereckou kariéru již v deseti letech. Dosud byl nejznámější jako mladý Adam Meiks v režijním debutu Billa Paxtona Lovec démonů. Za herecký výkon v tomto nezávislém thrilleru byl nominován na cenu Saturn. Sumpter získal ocenění Young Artist Award v kategorii nejlepší herecký výkon v televizním filmu nebo seriálu za roli v dramatu Dannyho Glovera Pouhý sen. Své surfařské dovednosti uplatnil ve filmu Válka surfařů. Zahrál si také epizodní role v televizních seriálech Pohotovost a Raising Dad. Jeho asi nejznámější role je Petr Pan ve stejnojmenném filmu.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Significance
UnBroken, The
2016 Miliardové výkupné
2015 The Culling
The Squeeze
2014 Animal
V oku tornáda
2012 Amputace
Hiding
2011 Surfařka
2010 Smrt a kremace
You're So Cupid!
2009 Calvin Marshall
2007 Americký zločin
2006 Honba za lesním mužem
2005 Cyber Seduction: His Secret Life (TV film)
2003 Petr Pan
2002 Pouhý sen
Válka surfařů
2001 Lovec démonů
Murphy's Dozen (TV film)

TV seriály

2010 Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
2006 Světla páteční noci (TV seriál)
2004 Clubhouse (TV seriál)
2002 Kriminálka Miami (TV seriál)
2001 Raising Dad (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)

Dokumentární

2014 Lennon or McCartney - a.z.
2005 Happy Birthday, Peter Pan (TV film) - a.z.
2003 BBC Special: Peter Pan (TV film) - a.z.
ITV Special: Peter Pan (TV film) - a.z.
2002 Making of 'Frailty', The

TV pořady

2005 Made in Hollywood (TV pořad)
2003 Show Sharon Osbourneové (TV pořad)
2002 Eigo de shabera-night (TV pořad)
2001 Good Day Live (TV pořad)
2000 CBS Cares (TV pořad)
1997 The View (TV pořad)
1996 E! News Daily (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace