foto

Celine O'Leary

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Dr. Plonk
2002 Rabbit Proof Fence
2001 Serenades
2000 Selkie
1996 Tichý pokoj
1993 Bubák Bubby
1992 Tracks of Glory (TV film)
1990 Hlubiny srdce (TV film)
Říkejte mi Brown
1988 Setkání u Krkavčí brány
1987 Coda (TV film)
1985 Ozbrojený přepad

TV seriály

2014 Anzac Girls (TV seriál)
1992 The New Adventures of Black Beauty (TV seriál)
1991 Finders Keepers (TV seriál)
1987 Pals (TV seriál)
1985 Thousand Skies, A (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky