foto

Hwa-young Ryoo

  • nar. 22.4.1993 (26 let)
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Oneului yeonae

TV seriály

2018 Byuti insaideu (TV seriál)
2017 Abeojiga isanghae (TV seriál)
Cheongchunsidae 2 (TV seriál)
Maedeudog (TV seriál)
Soneui heunjeok (TV seriál)
2016 Annyeong nae sojeonghan saram (TV seriál)
Cheongchunsidae (TV seriál)
Taeyangeui hooye (TV seriál)
Wooteumsilgyeok (TV seriál)
2015 Gooyeochinkeuleob (TV seriál)
2014 Eommaeui seontaeg (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky