foto

Knut Loewe

  • nar. 1962
    Bochum, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2015 Brief an mein Leben (TV film)
2014 Der letzte Kronzeuge - Flucht in die Alpen (TV film)
Die Spiegel-Affäre (TV film)
Ich will dich (TV film)
2013 Charlotte Link - Das andere Kind (TV film)
Krokodil (TV film)
Osudový břeh (TV film)
2012 Das Wochenende
Operation Zucker (TV film)
2010 Zkáza lodi Laconia (TV film)
2008 Fast track: no limits
Náš vůdce
2007 Pochod milionů (TV film)
2006 Vier Töchter
2005 Vykoupen láskou: Tajemství Červeného domu (TV film)
2003 September
2001 Ausflug
Pravidla úspěchu
2000 Kalt ist der Abendhauch
1999 Dlouhé vítání, krátké sbohem
Unschuldige Biester (TV film)
1997 Die Apothekerin
Rote Waschmaschine, Die
1996 Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1995 Fatale Mutterliebe (TV film)
Tödliche Hochzeit (TV film)
Ärztin in Angst (TV film)
1994 Blaue Wüste
Einer meiner ältesten Freunde

TV seriály

2019 Dva světy (TV seriál)
Better Angels (S02E10)
You to You (S02E09)
In from the Cold (S02E08)
další epizody (6)
2018 Dva světy (TV seriál)
Point of Departure (S02E04)
Something Borrowed (S02E03)
Outside In (S02E02)
další epizody (13)
2017 Dva světy (TV seriál)
The Crossing (S01E01)
2015 Tannbach - vesnice na dělící čáře (TV seriál)
Moje země, tvoje země (E03)
Vyvlastnění (E02)
Ráno po válce (E01)
2007 R.I.S. - Die Sprache der Toten (TV seriál)
2005 Kanzleramt (TV seriál)
2004 Královna višní (TV seriál)
Rot ist die Liebe (E03)

Dokumentární

1995 Verbrechen, die Geschichte machten

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky