foto

Christopher Mann

  • nar. 17.6.1964 (54 let)
    Chester, Pennsylvania, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 A Place in Hell
Creed II
Fright Fest
My Million Dollar Mom
2017 But Deliver Us from Evil
2016 Loving
The North Star
2015 Battle
Voiceless
2014 Assumption of Risk
Jersey Justice
Myra's Angel
2013 1982
2012 Backwards
Bourneův odkaz
Deer Crossing
2011 Nadějný rok
Un giorno questo dolore ti sarà utile
2010 Booley
Cost of a Soul
Lebanon, Pennsylvania
2009 Dvojí hra
The Mighty Macs
2008 The Boundary
2007 Michael Clayton
2005 Rounding First
White Men Can't Rap
2002 Emmetův cíl
2001 Dannyho parťáci
2000 M.K.3 (TV film)
1998 Edge City

TV seriály

2017 Mindhunter (TV seriál)
Epizoda 9 (S01E09)
2014 Those Who Kill (TV seriál)
Insomnia (E08)
Underground Kings (TV seriál)
2013 Do No Harm (TV seriál)
Domek z karet (TV seriál)
2012 Made in Jersey (TV seriál)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
After Hours (S01E10)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Tři v jednom (S09E16)
2009 Transplantační jednotka (TV seriál)
Hrdinové (TV seriál)
Neviditelný protivník (S04E09)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Stranger (S10E11)
2006 Unesený (TV seriál)
The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Aliance (S04E05)
Radarové oko (S04E02)
Kluci na prázdninách (S04E01)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Až na kost (S05E20)
2004 The Wire - Špína Baltimoru (TV seriál)
Úkol splněn (S03E12)
Groteska (S03E09)
Mravní malost (S03E08)
další epizody (8)
2002 Taxík (TV seriál)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Nejlepší obrana (S02E04)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ticho (S03E23)
1999 Ryan Caulfield: Year One (TV seriál)
1993 Zločin v ulicích (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Underground Kings (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace