foto

Sean Cullen

  • nar. Buffalo, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Crypto
2018 Paterno (TV film)
Skin
Unintended
2017 Sidney Hall
2016 Chronicky metropolitní
2015 Hlasitější než bomby
People Are Becoming Clouds
2014 Gabriel
In Stereo
2013 The Sound of Music Live! (TV film)
2010 Poldové
2007 Michael Clayton
2006 Auf ewig und einen Tag (TV film)
2003 Jak nezískat Pulitzera
Krysy
2002 Simone
2001 Riffed
1997 Země policajtů

TV seriály

2017 Bull (TV seriál)
A Business of Favors (S02E03)
2016 Kravaťáci (TV seriál)
Trust (S06E05)
Turn (S06E04)
Dobrá manželka (TV seriál)
Verdikt (S07E21)
2015 Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Ghost in the Machine (S02E08)
Černá listina (TV seriál)
Marvin Gerard č.80 (S03E02)
Jak prosté (TV seriál)
Důkaz věcí nevídaných (S04E02)
2014 One Bad Choice (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Manhunt (S02E10)
2013 Domek z karet (TV seriál)
Vzpomínky (TV seriál)
Maps and Legends (S02E07)
Impérium - Mafie v Atlantic City (TV seriál)
Akry diamantů (S04E03)
Výpověď (S04E02)
2011 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Ohnisko požáru (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Baltimore (S08E22)
2010 Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Smack Attack (S01E06)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Ace (S11E22)
Witness (S11E16)
2009 Star-ving (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hell (S10E17)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Jed (S05E24)
2003 Právo a pořádek (TV seriál)
Floater (S14E07)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kočár z Číny (S02E05)
2000 Lovkyně (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Entitled (S01E15)
1999 Právo a pořádek (TV seriál)
Haven (S09E12)
1997 Night Man (TV seriál)
Pensacola - Zlatá křídla (TV seriál)
1996 Swift Justice (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)
1952 U nás ve Springfieldu (TV seriál)

Dokumentární

2019 Framing John DeLorean

Host

TV pořady

1976 Live From Lincoln Center (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace