foto

Eri Watanabe

  • nar. 5.1.1955 (64 let)
    Jamagata, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Room Laundering
2017 Mary a čarodějná květina
Survival Family
2016 Otósan to Itó-san
2014 Maiko wa redi
Sakamichi no Ie (TV film)
The Manzai 2014 (TV film)
2010 Sunao ni narenakute
2008 Ichi, slepá samurajka
Kotoba no nai fuyu
Myu no Anyo Papa ni Ageru
Yama no anata - Tokuichi no koi
2006 Ašita no kioku
Rough
2005 Buruu kanaria (TV film)
Chichi ga Kita Michi (TV film)
Inu no eiga
Irasshaimase, kanja-sama
Semišigure
2004 Gege
Rijú
Suwingu gâruzu
2003 17sai tabidachi no futari
A Heart of the Sea
2000 Šiawase kazoku keikaku
1999 Kanzen-naru shiiku
1998 Doktor játro
Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special (TV film)
1997 Genki no kamisama
Gimu to engi
Koi wa maiorita
Maguničúdo: Ašita e no kakehaši
Nagareita šičinin
1996 Dareka ga Dareka ni Koishiteru (TV film)
Himo (TV film)
Smím prosit?
1994 Kowagaru hitobito
Čúšingura gaiden jocuja kaidan
1992 Okoge
1991 Nashledanou mami
1989 Gokiburitači no tasogare
1988 Iko ka modoro ka
Jamadamura warucu
1987 Seišun kakeoči hen
1986 Jen žádné komixy!
1982 Weekend Shuffle

TV seriály

2019 Afro Tanaka (TV seriál)
2018 Seigi no Se (TV seriál)
2017 Boku, unmei no hito desu (TV seriál)
Seirei moribito: kanašiki hakai gami (TV seriál)
2015 Onna Michi (TV seriál)
2014 Coffee-ya no Hitobito (TV seriál)
2013 Amačan (TV seriál)
Otto no kanodžo (TV seriál)
2011 Ohisama (TV seriál)
2010 Džúnen saki mo kimi ni koišite (TV seriál)
Gakeppuči no Eri (TV seriál)
2009 Kočira Kacušikaku Kameari kóenmae hašucudžo (TV seriál)
2008 Fudžiko F. Fudžio no Parallel Space (TV seriál)
Shoni Kyumei (TV seriál)
2007 Konnichiwa, Kaasan (TV seriál)
2004 Sukai hai (TV seriál)
2003 Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
2002 Taiho šičauzo (TV seriál)
1999 Jonigeja honpo (TV seriál)
Mama Chari Deka (TV seriál)
Out (TV seriál)
1998 Seikimatsu no uta (TV seriál)
Ten Urara (TV seriál)
1997 Šinkansen '97 koi monogatari (TV seriál)
1995 Tojotomi Hidejoši tenka o toru! (TV seriál)
1994 Haru jo koi (TV seriál)
Joru ni dakarete (TV seriál)
1992 Ai wa Doda (TV seriál)
1990 Júwaku (TV seriál)
1983 Ošin (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky