foto

Helena Kružíková

  • nar. 17.11.1928 (90 let)
    Třebíč, Československo

Herecká filmografie

Filmy

2011 Tchyně a uzený (TV film)
1986 Třetí sudička (TV film)
1982 Období digitální (TV film)
1980 O Stehlíkovi a Juliánce (TV film)
1976 Klec (TV film)
Náš dědek Josef
Racek (divadelní záznam)
1975 Měsíční víla (TV film)
Plavení hříbat
1973 Čierne ovce (TV film)
Kouzelný hrášek (TV film)

Galerie (3)

do profilu filmu >>
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace