foto

Gameela Wright

  • nar. New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Touchscreen
2018 Tully
2015 Experimenter
Jack of the Red Hearts
2014 Emoticon ;)
John Wick
They Came Together
Úkryt
2013 Admission
Bert and Arnie's Guide to Friendship
Butterflies of Bill Baker
2011 Blissovy trampoty
2009 Tickling Leo
2000 Everything's Jake

TV seriály

2019 New Amsterdam (TV seriál)
Happy Place (S01E19)
2018 Boj o moc (TV seriál)
Sh*t Show at the F**k Factory (S01E02)
Quantico (TV seriál)
Fear and Flesh (S03E02)
Sneaky Pete (TV seriál)
Inside Out (S02E02)
The Sinister Hotel Room Mystery (S02E01)
Domek z karet (TV seriál)
Chapter 73 (S06E08)
Černá listina (TV seriál)
Sutton Ross (No. 17) (S05E22)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Authority Figures (S09E10)
2017 She's Gotta Have It (TV seriál)
#HowToMakeLoveToANegroWithoutGettingTired (S01E07)
#HeGotItAllMixedUp (DYSLEXIA) (S01E06)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Stín pochybností (S07E17)
2015 Daredevil (TV seriál)
Případy pro Lauru (TV seriál)
The Mystery of the Taken Boy (S02E01)
Lovci zločinců (TV seriál)
Jestli-pak-jinak (S04E11)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Bullitův Mustang (S06E07)
2014 Believe (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Partneři (S05E01)
Boj o opatrovnictví (S04E20)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Černá listina (TV seriál)
The Stewmaker (No. 161) (S01E04)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Černá knížka (S04E07)
This Way Out (S03E23)
Front Page News (S03E11)
2012 Mrcha od vedle (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Domestic Disturbance (S03E02)
Working Girls (S02E20)
Parenthood (S02E14)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Valentine's Day (S13E18)
2011 The Onion News Network (TV seriál)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Black and Blue (S02E06)
Friendly Fire (S02E02)
All That Glitters (S01E20)
Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Kapsle jedu (S10E03)
2010 Gravity (TV seriál)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Beef (S11E20)
2009 Milionový lékař (TV seriál)
2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Morální zásady (S03E05)
Pomsta matce (S02E22)
Právo a pořádek (TV seriál)
Couples (S13E23)
2000 Rodina Sopránů (TV seriál)
Odkud na věčnost? (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace