foto

Steve De Jarnatt

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1988 Miracle Mile
1983 The Adventures of Bob & Doug McKenzie: Strange Brew

TV seriály

1997 Poltergeist (TV seriál)
Shadow Fall (S02E16)
1996 L.A. Firefighters (TV seriál)
Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
The Buck Stops Here (E17)
1995 Akta X (TV seriál)
Děsivá symetrie (S02E18)
1991 Æon Flux (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Gigolo (S01E11)
Pilot (S01E01)

Režijní filmografie

Filmy

1988 Miracle Mile
1987 Cherry 2000

TV seriály

2005 Let 29 (TV seriál)
2002 For the People (TV seriál)
2001 Lizzie McGuire (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Heist (S05E18)
1999 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Crosstalk (S05E09)
Pohotovost (TV seriál)
Pravda a důsledky (S06E05)
1998 Pohotovost (TV seriál)
Maškaráda (S05E05)
1995 Planet Rules (TV seriál)
1993 Nedotknutelní (TV seriál)
1985 Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Pilot (S01E01)

Herecká filmografie

Filmy

1988 Miracle Mile
1978 Ringo (TV film)

Producentská filmografie