foto

Kisuke Iida

  • nar. 2.8.1966 (53 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Bokura no júki 2017 (TV film)
Okaši na keidži 15 (TV film)
Čúzai keidži: Special (TV film)
2016 Kaizoku to jobareta otoko
Kasóken no onna: New Year Special (TV film)
Kenji no Shimei (TV film)
2014 Gekidžóban Endless Affair: Owari naki džódži
2013 Chai koi
Itsudatsu (TV film)
Strawberry Night
2012 Always sančóme no júhi '64
Gyakuten hôdô no onna (TV film)
Hotaru no Hikari
Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 57 (TV film)
Mi wo Tsukushi Ryoricho (TV film)
2011 SP: The Motion Picture – Kakumei hen
2010 Ashita mo mata ikite ikô (TV film)
Jo ni mo kimjó na monogatari: 20 šúnen special – Haru – Ninki bangumi kjóenhen (TV film)
Kiseki no Dobutsuen 2010: Asashiyama Dobutsuen Monogatari (TV film)
Miporin no Ekubo (TV film)
SP: The motion picture yabô hen
Space Battleship Yamato
2008 Kyôtarô Nishimura's Travel Mystery 49 (TV film)
Mstitel s černou maskou
Toricon!!!
2007 Always zoku san-chōme no yūhi
Zou no Hanako (TV film)
Šaberedomo šaberedomo
2006 Ajiantamu Buru
Limit of Love: Umizaru
2005 Always sančóme no júhi
2002 Osud světa

TV seriály

2019 The Naked Director (TV seriál)
A Sexual Revolution (E08)
2018 Miss Sherlock (TV seriál)
Stella Maris (E06)
Seigi no Se (TV seriál)
2017 Aka no šó (TV seriál)
Aši Girl (TV seriál)
CRISIS (TV seriál)
2016 Higanbana: Keišičó sósa nanaka (TV seriál)
Kami no šita o mocu otoko (TV seriál)
Omukae Desu. (TV seriál)
Onnatachi no Tokusou Saizensen (TV seriál)
Rinšó hanzai gakuša Himura Hideo no suiri (TV seriál)
2015 Bar remon háto (TV seriál)
Gakko no Kaidan (TV seriál)
Hanamoju (TV seriál)
Heat (TV seriál)
Keidži 7nin (TV seriál)
Mare (TV seriál)
Marumaru Tsuma (TV seriál)
Risuku no Kamisama (TV seriál)
Tenši to akuma (TV seriál)
Ucukušiki wana: Zanka rjóran (TV seriál)
Umi ni furu (TV seriál)
Zeni no sensó (TV seriál)
2014 Border (TV seriál)
Chi no Wadachi (TV seriál)
Cinderella Date (TV seriál)
Endless Affairs (TV seriál)
Gunši Kanbei (TV seriál)
Hanako to Anne (TV seriál)
Hanasaki Mai ga Damattenai (TV seriál)
Inpei Sousa (TV seriál)
Kabuka Boraku (TV seriál)
Kamen Raidâ Doraibu (TV seriál)
Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
Kazokugari (TV seriál)
Konya wa Kokoro Dake Daite (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
Ojadži no senaka (TV seriál)
TEAM ~Keishicho Tokubetsu Hannin Sosahonbu~ (TV seriál)
Tokubou Keisatsucho Tokushu Bohanka (TV seriál)
2013 35 sai no kókósei (TV seriál)
Honey Trap (TV seriál)
Itazura na Kiss: Love in Tokyo (TV seriál)
Kasuka na kanodžo (TV seriál)
Kurojuri danči: Džošó (TV seriál)
Onna to Otoko no Nettai (TV seriál)
Orinpikku no minoširokin (TV seriál)
Otasukeja Džinpači (TV seriál)
Otome-san (TV seriál)
Shomuni (TV seriál)
2012 Deka Kurokawa Suzuki (TV seriál)
Kaeru no ôjosama (TV seriál)
Kodomo Keisatsu (TV seriál)
Mikeneko Holmes no Suiri (TV seriál)
Rakkí sebun (TV seriál)
Redžidento: gonin no kenšúi (TV seriál)
Tokyo Airport: Tōkyō Kūkō Kansei Hoanbu (TV seriál)
2011 CO Ishoku Coordinator (TV seriál)
Džiu (TV seriál)
Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
Marumo no okite (TV seriál)
Nazotoki wa Dinner no Ato de (TV seriál)
2010 Iryû: Team Medical Dragon 3 (TV seriál)
JOKER Yurusarezaru Sosakan (TV seriál)
Kaibucu-kun (TV seriál)
Kjúkei no kója (TV seriál)
Magerarenai Onna (TV seriál)
Sweet 10 (TV seriál)
Uchû inu daisensô (TV seriál)
Zettai reido: mikaikecu džiken tokumei sósa (TV seriál)
2009 Atašinči no danši (TV seriál)
Bóčó mania 09 (TV seriál)
Kasouken no Onna (TV seriál)
Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
Q.E.D.: Shômei shûryô (TV seriál)
Tokyo Dogs (TV seriál)
Uta no Onii-san (TV seriál)
2008 Chansu!: Kanojo ga seikō shita riyū (TV seriál)
Daisuki!! (TV seriál)
Fujoshi Deka (TV seriál)
Kyatto sutorîto (TV seriál)
Maó (TV seriál)
Osen (TV seriál)
Ó! Mai gáru!! (TV seriál)
2007 33 pun Tantei (TV seriál)
Bjakkotai (TV seriál)
SP: keišičó keibibu keigoka dai jon kakari (TV seriál)
2006 Teppan shôjo akane!! (TV seriál)
2005 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
Šin kasóken no onna 6 (TV seriál)
2004 Igi ari! Onna bengoshi Oooka Norie (TV seriál)
Salaryman Kintaro 4 (TV seriál)
2003 Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Taiho šičauzo (TV seriál)
1999 Suna no ue no koibitotači (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky