foto

Timon Wloka

  • nar. 3.2.1993 (25 let)
    Berlín, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
2012 O šesti labutích (TV film)
2011 Der Preis
2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2006 Freundinnen fürs Leben (TV film)

TV seriály

2012 Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S02E13)
19:00 Uhr (S02E12)
18:00 Uhr (S02E11)
další epizody (6)
2011 Sami proti času (TV seriál)
14:00 Uhr (S02E07)
13:00 Uhr (S02E06)
12:00 Uhr (S02E05)
další epizody (7)
2010 Sami proti času (TV seriál)
20:00 Uhr (S01E13)
19:00 Uhr (S01E12)
18:00 Uhr (S01E11)
další epizody (11)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace