foto

Timon Wloka

  • nar. 3.2.1993 (25 let)
    Berlín, Německo

Herecká filmografie

Filmy

2016 Allein gegen die Zeit - Der Film
2012 O šesti labutích (TV film)
2011 Der Preis
2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2006 Freundinnen fürs Leben (TV film)

TV seriály

2010 Sami proti času (TV seriál)
15:00 Uhr (S02E08)
16:00 Uhr (S02E09)
17:00 Uhr (S02E10)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Galerie (17)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace