foto

Conrad F. Geyer

  • nar. 1958
    Berlín

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Caraba
2018 Angst in meinem Kopf (TV film)
Der Letzte Mieter
2017 Vollmond
2016 Tatort – Der hundertste Affe (TV film)
2011 Danni Lowinski (TV film)
Kdo, když ne my
2010 St.Christophorus: Roadkill
2009 Die Entbehrlichen
2007 Leroy
Video Kings
2005 Eine zweimalige Frau (TV film)
2004 (T)Raumschiff Surprise - Periode 1
2002 Pokoj strachu (TV film)
2001 Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
Místo činu: Berlín - Náhoda (TV film)
1998 Der dreckige Tod (TV film)
Tatort - Der zweite Mann (TV film)
1997 Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
Röpers letzter Tag (TV film)
Tatort - Schlüssel zum Mord (TV film)
1993 Tatort - Berlin - beste Lage (TV film)

TV seriály

2018 Vraždy na severu (TV seriál)
Filmriss (S05E16)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2010 Sami proti času (TV seriál)
20:00 (S01E13)
19:00 (S01E12)
18:00 (S01E11)
další epizody (13)
2008 SOKO Wismar (TV seriál)
Der Tod trägt Weiß (S06E02)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Post Mortem (TV seriál)
2006 SOKO Wismar (TV seriál)
Herrenrunde (S04E02)
2005 Speer a Hitler (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Risiken und Nebenwirkungen (S05E05)
2004 Sabine! (TV seriál)
2001 Die Anstalt - Zurück ins Leben (TV seriál)
1999 Horečka (TV seriál)
1998 Schloss Einstein (TV seriál)
1997 Ein Mord für Quandt (TV seriál)
Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1995 A.S. (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1989 Die gläserne Fackel (TV seriál)
Rita von Falkenhain (TV seriál)
1987 Mensch Hermann (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2007 Generálové Wehrmachtu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky