foto

Vladimír Štric

  • nar. 15.9.1956 (62 let)
    Bratislava, Slovensko, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1989 Nežiadúci (TV film)
Ulice bez mena
1988 Iba deň
1978 Posledná fotografia (studentský film)

Dokumentární

2013 Povstanie Slovensko 1939-1945 (TV film)
2009 Hostia - Hauerland (TV film)
2006 Mednyánszky

Herecká filmografie

Dokumentární

2014 FilmKód

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace