foto

Emil Hasler

  • nar. 8.11.1901
    Berlín, Německá říše
  • zem. 15.1.1986 (84 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

1964 Die Schneekönigin (TV film)
1963 Das Ende vom Lied (TV film)
Mauern (TV film)
1962 Ihr schönster Tag
Kleinen Füchse, Die (TV film)
1961 Die große Reise (TV film)
Marquise von Arcis, Die (TV film)
1960 Das Fenster zum Flur (TV film)
Die rote Hand
Ich schwöre und gelobe
Venus im Licht (TV film)
Wir wollen niemals auseinandergehen
1959 Das Totenschiff
Was eine Frau im Frühling träumt
1958 ...und abends in die Scala
Ihr 106. Geburtstag
Italienreise - Liebe inbegriffen
Kleine Leute mal ganz groß
Münchhausen in Afrika
Ohne Mutter geht es nicht
Scala - total verrückt
Wehe, wenn sie losgelassen
1957 Das einfache Mädchen
Der Graf von Luxemburg
Liebe, Jazz und Übermut
Viktor und Viktoria
1956 Ein Mädchen aus Flandern
Schöne Meisterin, Die
1955 Vor Gott und den Menschen
1954 Ein Leben für Do
Glückliche Reise
Hexe, Die
Konsul Strotthoff
Mädchen mit Zukunft
1953 Das tanzende Herz
Die Stärkere
1952 Botschafter der Musik
Der Fürst von Pappenheim
Der keusche Lebemann
Man lebt nur einmal
Stopa vede do Berlína
1951 Es geht nicht ohne Gisela
Eva im Frack
1950 Eine seltene Geliebte
1949 Figaros Hochzeit
Mädchen Christine, Das
Nächte am Nil
Život v kanafasu
1948 Chemie und Liebe
1945 Stumme Gast, Der
1944 Nora
Snění
1943 Dobrodružství barona Prášila
Manželka
1941 Jungens
Příběh života
1940 Aus erster Ehe
1938 Napoleon ist an allem schuld
1937 Miláček žen
Netopýr
1936 Entführung, Die
1935 Noc na Dunaji
Pygmalion
Stradivari
Stradivarius
Winternachtstraum
1934 Chopinův valčík na rozloučenou
Neznám tě a miluji tě
Pechmarie
1933 Château de rêve
Das Lied vom Glück
Zámek na jihu
1931 Um eine Nasenlänge

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky