foto

Randy Vasquez

  • nar. 16.10.1961 (59 let)
    Escondido, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Murder in the Vineyard (TV film)
2019 Among Thieves
2016 Útok mutantů
2014 Drunktown's Finest
Volando Bajo
2013 Alta Exposición
2011 Salvando al Soldado Pérez
2006 Jane Doeová: Tvrdší dopad (TV film)
2005 Perceptions
2004 Růžové pěsti
1997 Moonbase
1995 Cizinka
The Demolitionist
1990 Jako anděl
1987 Holky z parkoviště
1985 Waiting to Act
1984 Policajt v Beverly Hills

TV seriály

2020 Will a Grace (TV seriál)
Bi-Plane (S11E09)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Oko za oko (S03E19)
2016 Roadies (TV seriál)
Friends and Family (E05)
Shameless (TV seriál)
Sleep No More (S06E11)
2015 Bosch (TV seriál)
Maminčin mazánek (S01E05)
Podraz (S01E04)
Modrá víra (S01E03)
další epizody (4)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Za dobrý skutek (S12E20)
2014 Chasing Life (TV seriál)
Blood Cancer Sex Carrots (S01E03)
Gang Related (TV seriál)
2010 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vražedná realita (S09E06)
2008 Gary Unmarried (TV seriál)
Gary Breaks Up His Ex-Wife and Girlfriend (S01E05)
Plastická chirurgie s. r. o. (TV seriál)
Candy Richards (S05E14)
2003 Black Sash (TV seriál)
JAG (TV seriál) - herec, a.z.
Písečné přesypy (S09E02) - a.z.
Bojovník Webb, 2. část (S09E01)
Bojovník Webb, 1. část (S08E24)
další epizody (5)
2002 První pondělí (TV seriál)
JAG (TV seriál)
V cizí zemi (S07E23)
Tribunál (S07E21)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Jagaton (S07E08)
Nejasná zpráva (S07E05)
Vina (S07E04)
další epizody (17)
2000 JAG (TV seriál)
Rodinná tajemství (S06E09)
Rozdílný mír, část 2. (S06E08)
Rozdílný mír, část 1. (S06E07)
další epizody (17)
1999 JAG (TV seriál)
Duchové Vánoc dávno minulých (S05E11)
Mimořádná událost (S05E10)
Urážlivé výroky (S05E09)
další epizody (9)
1998 Acapulco H.E.A.T. (TV seriál)
Loď lásky (TV seriál)
1996 Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
1995 Cesta do neznáma (TV seriál)
1993 Acapulco HEAT (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1987 Jak stvořit špiona (TV seriál)
1984 Cesta do nebe (TV seriál)
Santa Barbara (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2005 Perceptions

Dokumentární

2016 Badger Creek

Producentská filmografie

Dokumentární

2016 Badger Creek

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky